facebook

Актуално

nbu-cover_678x410_crop_478b24840a
28.02.2018 10:02
Актуално в НБУ

Покана за участие в Национални зимни студентски игри „Зимен университет 2018“

Скъпи колеги и приятели,

Отправяме покана към всички студенти на Нов български университет за включване в националните зимни студентски игри „Зимен университет 2018“, които ще се проведат идния месец, к.к. Боровец, в периода 11-15 март включително.

Тази година, поради изцяло спортния замисъл и характер на „Зимен университет 2018“, ще се състои елементарна проверка на спортните умения по ски/сноуборд за желаещите да се включат. Целта – да удостоверим спортните качества на всички, които желаят да участват в състезанията в Боровец. Държим да защитим достойно името и престижа на университета, така както подобава за образователна институция от калибъра на НБУ.

За целта този четвъртък, 01.03., ще очакваме всеки един от Вас на ски писта „Лалето 1“. Организацията на вечерната проверка ще бъде извършена от професионалисти в зимните спортове, които ще изкажат своето почтено и обективно мнение. От желаещите се очаква да дойдат добре екипирани (с топли дрехи и подходяща екипировка), с необходимото оборудване (ски/сноуборд оборудване), навреме в уговорения час (20:00 часа), с търпение и готовност и разбира се – в добро настроение. :)

Най-важното – бъдете добре облечени. Температурата на пистата по това време ще бъде около -7°C, ще навява лек вятър и е възможно да е налице лек снеговалеж.

Оставаме на пълно разположение. Телефон за връзка с организатор на място: +359876668663, Аспарух.

 

Потвърдете Вашето желание за участие на имейла на Студентски съвет или на страницата ни във Facebook Студентски съвет НБУ. Не се колебайте да ни пишете при наличието на каквито и да било идеи, проблеми, въпроси.

 

Пазете се в тези изключително мразовити дни и бъдете здрави! :)

 

С уважение,

Студентски съвет към Нов български университет