facebook

Събития

images-15_678x410_crop_478b24840a
02.06.2015 16:20
Събития

3D дизайн – визуализиране и текстуриране

Уъркшоп

Корпус 1, зала 314

 

Организатор:
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“
Бакалавърска програма „Графичен дизайн“

 

Водещ:
Мария Якимова

 

Модератори:
гл. ас. д-р Петьо Будаков
гл. ас. д-р Илия Кожухаров
д-р Димитър Димитров
Стоян Манчоров - докторант

 

Уъркшопът цели да представи на студентите основните принципи и технологии при изграждането на 3D дизайн и приложението му в графичния дизайн. Ще бъде разгледан детайлно не само процесът на триизмерен моделинг, но и практиките на работа, които студио Perfecta Design използва.
Във фокусът на уъркшопа ще бъдат разгледани основните процеси съпътстващи практическата реализация на интериора, като например: 3D проектиране, текстуриране и рендер.
Студентите от курс VACB 802 Триизмерна графика и анимация ще представят своите финални проекти, като студио Perfecta Design в лицето на г-жа Мария Якимова ще покани на платен стаж студентите представили най-сполучливите проекти, спрямо поставените от преподавателя изисквания.

 

Мария Якимова е млад и предприемчив дизайнер с дългогодишна практика и стаж в областа на 3D дизайн и приложението му в интериора. Като съсобственик на интериорно дизайн студио „Перфекта Дизайн“ , тя е автор на изключително интересни и иновативни по своята същност и приложение интериор дизайн проекти.