facebook

Събития

30-godini-biznesa-i-nbu-hilton_678x410_crop_478b24840a
11.01.2022 11:20
Събития

„30 години НБУ и бизнеса“ цикъл от срещи с експерти от туристическия бизнес

Туризмът в новото нормално

Онлайн
Meeting ID: 845 7492 4404
Passcode: 411909



Организатори:
Секция Туризъм, департамент „Администрация и управление“,
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси и Hilton

Водещи:
Кристоф Глазер – Генерален мениджър
Таня Смърданска – Мениджър продажби и маркетинг
Дорина Митова – Мениджър човешки ресурси

Модератор:
доц. д-р Ирена Емилова

Участници:
Настоящи и бивши студенти от програмите по туризъм в НБУ.



Срещата ще се проведе на български език.


Събитието ще даде възможност на студентите да се докоснат до един от лидерите в хотелиерската индустрия на световно ниво и да разберат как веригата преминава успешно през предизвикателставата на днешното време, как се е променил бизнеса през последната година и половина от началото на кризата, как продължаваме да работим и да сме успешни в новото нормално, да допринасяме за подобряването на общността, в която живеем и какви значими възможности можем да предоставим за развитието на младите хора, решили да се занимават с туризъм.

Кристоф Глазер работи в хотелиерската индустрия вече повече от 25 години, като опита му в Хилтън е над 18 години. Работил е в различни държави – Германия, САЩ, Швейцария, като от 2017 г. се присъединява към Хилтън София като Генерален мениджър, където вече пета година успешно води екипа през едно от най-предизвикателните времена за индустрията.

 

Таня Смърданска завършва Микроелектроника. Опитът й преди да се присъедини към Хилтън през 2001г. е главно в IT сферата. Своята кариера в Хилтън София също стартира като IT мениджър и попадайки в индустрията, тя я вдъхновява да открива нови хоризонти. В хотела е преминала през различни отдели – Информационни Системи, Рецепция, Резервации и печалба и от 2007 година е на настоящата си позиция и води екипите на отдели Резервации, Продажби, Групи и мероприятия и Маркетинг.

 

Дорина Митова завършва Туризъм в УНСС. Кариерата й започва в Хилтън София през 2001г. още докато е студентка, на една от входните позиции в структурата на компанията. Още в началото вижда възможносностите, които компанията предоставя за развитието на младите хора. През изминалите над 20 години опит Дорина е преминала също през различни отдели в хотела – Хотелско домакинство, Рецепция, Групи и мероприятия и от 2016 г. отговаря за Човешки ресурси.