Събития

dsc01477_678x410_crop_478b24840a
08.05.2018 17:50
Събития

Аз създавам бъдещето – пътят на лидера чрез коучинг подход

Опитай коучинг – откриване на международната седмица на коучинга

Корпус 2, зала 308

Организатори:
Факултет за дистанционно, електронно и продължаващо обучение
департамент „Администрация и управление“

Водещи:
Мария Стайкова, Председател на АЙ СИ ЕФ България
Теодора Каменова, Директор Членство на АЙ СИ ЕФ България
Ивет Павлова, Директор Развитие на АЙ СИ ЕФ България
Вероника Михайлова, Директор Комуникации на АЙ СИ ЕФ България

Модератор:
гл. ас- д-р Мария Александрова Иванова

Участници:
преподаватели, студенти и административен персонал на НБУ, които се интересуват от подходите, науката и практиката на професионалния коучинг

Международната седмица на Коучинга е ежегодна традиция, която се провежда в рамките на месец май, като празник на професионалния коучинг. Тази традиция е стартирана през 1999 г. от Международната коуч федерация (ICF), за да повиши разбирането на широката публика за ползите от работата с професионален коуч и да демонстрира ефекта от коучинг процеса. По време на тази седмица, в партньорство с различни организации, професионалните коучове по целия свят организират множество отворени събития „Опитай коучинг“ с безплатни коучинг демонстрации, за да дадат възможност на всеки лично да опита коучинг и да усети ползите от него. Целта на мероприятието е да се популяризира коучинга като партньорство и ефективен подход за: 

• развитие на лидери
• разкриване на личен и екипен потенциал
• организационна и лична трансформация
• удовлетворяващ личен и професионален живот

Вярваме, че коучингът е един от най-добрите и резултатни подходи за подкрепа на хора, екипи и организации в съвременната предизвикателна, бързо променяща се и непредвидима среда.

Лекторите са международно сертифицирани и акредитирани коучове, членове на International Coach Federation и са изявени професионалисти в своята сфера на работа в бизнеса, публичните организации и пр.