facebook

Събития

m-ralev1_678x410_crop_478b24840a
23.10.2015 11:20
Събития

Бранд дизайн в България. Публична лекция и семинар с известния български графичен дизайнер Маргарит Ралев

В рамките на семинар „Средства и материали в интериорния дизайн“

Корпус 1, зала 405

Организатор:
департамент „Дизайн“

Водещ:
Маргарит Ралев, RALEV Logo & Brand Design

Модератори:
доц. д-р Борис Сергинов,
ас. Иво Попов,
доц. д-р Емилия Панайотова,
гл. ас. д-р Биляна Калоянова,
гл. ас. д-р Ралица Стефанова

Участници:
студенти и преподаватели от БП „Интериорен дизайн“, МП „Пространствен дизайн“, МП „Мода и бизнес стратегии“, МП „Архитектура“. Очакват се и студенти и преподаватели от други университети: НХА, УАСГ и др.


Семинарът е част от департаментната серия семинари под надслов „Средства и материали в интериорния дизайн“ и цели да запознае студентите с различните изразни средства и всевъзможните материали в интериорния дизайн. Семинарите ще бъдат водени от тесни специалисти в практиката, насочили своята дейност към определен материал или средство – в случая това средство е графичния дизайн.

Маргарит Ралев
RALEV Logo & Brand Design. Основател и творчески директор в RALEV.
Маргарит Ралев започва да прави първите си клиентски уеб сайтове още в гимназията. Записва „Инженерен дизайн“ в ТУ София, където специализира „Графичен дизайн и реклама“. Създава Ralev.com портфолио през 2004 г.

През годините заедно с неговия екип е работил по стотици онлайн и офлайн проекти както за български, така и за чуждестранни клиенти. В агенцията разнообразява своята работа с фотография, видео и анимация.
Приема всеки дизайн като ново приключение и предизвикателство. Сред колегите и клиентите е популярен с афинитета си към дизайн на лога и бранд идентичности. Печели конкурс на фамилията магазини „Фантастико“ цялостна и бранд комуникация.