facebook

Събития

friendship_678x410_crop_478b24840a
09.06.2022 17:30
Събития

Ден на приятелството в НБУ

Беседките зад ресторант „Гозба“ в двора на първи корпус на НБУ (тревна площ и маси)

Организатори:
студенти от трета година, специалност „Връзки с обществеността“ във връзка с курс „Управление на специални събития“: Йоана Цанева, Боряна Павлова, Миа Бакарска, Гергана Кадикянова, Джулиана Василева, Неделя Атанасова, Недялко Панайотов

Водещ:
Симеон Чаушев (студент от департамент „Театър“ трета година)

Целта на събитието е да отбележим празника на приятелството в университетската среда, защото вярваме, че именно тук се създават най-добрите и дълготрайни приятелства.

Ние, като студенти на Нов български университет, искаме да допринесем за създаване на общност между колегите от различни специалности.

Програмата ще включва щафетни игри, рисуване и бордови игри.

Събитието ще започне с леки игри за разчупване на леда между гостите. Ще продължи с основните игри и ще приключи с рисуване.

Щафетните игри ще се провеждат на поляната зад ресторант „Гозба“, рисуването – под една или няколко от беседките. Ще има малки платна, на които, предварително записалите се, ще могат да рисуват. Основната тема на рисуването ще бъде „приятелството”, като ще дадем на гостите си артистична свобода, ако искат да нарисуват нещо различно.

Бордовите игри също ще бъдат оставени на няколко от масите под беседките и дори по време на основните игри, ако някой иска, може да се възползва от тях.

Събитието се провежда под менторството на гл. ас. д-р Десислава Данкова.