facebook

Събития

event-dni-na-izkustvata_678x410_crop_478b24840a
02.05.2023 10:00
Събития

Дни на изкуствата в НБУ

Вълнуваме се да съобщим, че „Дни на изкуствата на НБУ“ се завръща и тази година, а темата е „Дигитална революция в изкуствата“. През целия месец май нашият кампус ще оживее с разнообразна гама от събития, представления, концерти и изложби, които показват пресечната точка на изкуството и технологиите.

 

Нашите преподаватели и студенти от различните департаменти ще представят работата си, изследвайки начините, по които дигиталните инструменти и технологии са направили революция в създаването и представянето на изкуство в различните дисциплини. От дигитална живопис и скулптура до инсталации за виртуална реалност и интерактивни медии, тазгодишните „Дни на изкуствата“ обещават да бъдат наистина завладяващо и иновативно изживяване.

 

Каним всички да се присъединят към нас в празнуването на дигиталната революция в изкуствата и изследването на начините, по които технологията е трансформирала нашето разбиране за изкуство и творчество. Този едномесечен празник е прекрасна възможност да се запознаете с авангардни идеи и техники в областта на изкуството и се надяваме, че ще се присъедините към нас в това вълнуващо пътешествие. Очаквайте още актуализации на нашия уебсайт и канали в социалните медии и не пропускайте тази невероятна възможност да изпитате бъдещето на изкуството!

Прикачени файлове