facebook

Събития

disk_678x410_crop_478b24840a
26.11.2015 18:00
Събития

Един белгиец в страната на чудесата

Галерия „УниАрт“



Организатори:
Факултет за дистанционно, електронно и продължаващо обучение
Център „Българо-европейски културни диалози“



Лектор:
Филип Ромбаут


Дискутант:
Веселин Данев



Участници:
студенти и гости на НБУ



Филип Ромбаут е изпълнителен директор на „Агрополихим“, част от икономическата група на Acid and Fertilizers Group. Роден е в Питсбърг, САЩ. Той е магистър по право и бакалавър по икономика от белгийски университети, специализирал е и в университета „Кейо“ - Токио. Работи в България от 1997 г., когато е поканен от „Юмикор“ за изпълнителен директор на медодобивният комбинат в Пирдоп. Член на УС на БСК, изпълнителен директор на „Агрополихим“ – Девня.


Филип Ромбаут владее фламандски, английски, френски, немски, български, италиански и японски език.

Фондация „Контакти без ограничения“ и Дискусионен клуб по приложна икономика с гостоприемството на Божидар Данев и със съдействието на департаменти „Икономика“, „Бизнес администрация“, „Публична администрация“ организират публична дискусия на тема: Един белгиец в страната на чудесата?. Дискусиите създават възможност за обсъждане на актуални въпроси по предварително обявена тема, касаеща макроикономическите проблеми на страната.


Дискусиите са насочени към студенти и докторанти от НБУ и отворени за възпитаници на други висши учебни заведения и предназначени за всички с интереси в областта на приложната икономика и бизнес администрация.


За гости ще бъдат канени личности с принос, постижения и доказани качества в областта на приложната икономика у нас и в чужбина.