facebook

Събития

erasmus-11-jan_678x410_crop_478b24840a
11.01.2018 14:40
Събития

Еразъм информационна среща: Възможности за студентска мобилност с подкрепата на програма „Еразъм+“

Корпус 1, 213 аудитория „Проф. Иван Саръилиев“

Организатори:
Бюро „Проекти“
Еразъм офис

Водещи:
Еразъм офис на НБУ

Участници:
студенти, Erasmus Student Network Bulgaria – NBU, Асоциация за подпомагане на академичната общност, чуждестранни Еразъм студенти от Германия и Франция

Нов български университет организира поредица от информационни срещи през месеците ноември 2017 г., януари и март 2018 г., посветени на европейската програма „Еразъм+“ и студентската мобилност.

Програмата дава възможности за образование, обучение и практика в ЕС чрез мобилност на студенти, преподаватели и административен състав, посредством регламентирано сътрудничество между университети и други ключови партньори от публичния и частния сектор. По този начин се насърчава изграждането на единно европейско образователно пространство за съвместна изследователска работа, иновации, икономически растеж, пазар на труда и междукултурен диалог.

Втората среща за тази академична година ще се проведе на 11 януари 2018 г. (четвъртък) от 14:40 ч. в 213 аудитория „Проф. Иван Саръилиев“, корпус 1.

Събитието се организира от Еразъм офиса на НБУ с участието на представители от Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО) и Erasmus Student Network Bulgaria – NBU, и е насочено към всички студенти, обучаващи се в бакалавърски, магистърски или докторски програми на Нов български университет.