facebook

Събития

job1_678x410_crop_478b24840a
18.11.2015 14:00
Събития

Форма и дизайн в намирането на нова работа

Лекция

Университетски театър


Организатор:

Център за кариерно развитие и обучителни ресурси и Job Tiger

Лектор:
Павел Хаджиев, Мениджър „Подбори“, JobTiger


Участници:

студенти

На събитието ще бъде представена актуална информация за последните тенденции по отношение на намирането на нова работа, като също така ще бъде представена най-общо ситуацията на пазара на труда относно търсенето и предлагането на отворени работни места. Лекторът ще въведе студентите в не толкова познатата насока, че процесът по намирането на работа е колкото въпрос на „съдържание“, толкова на форма и начин, по който се подхожда във всеки един етап.


Павел Хаджиев е Мениджър „Подбори“ в JobTiger |www.jobtiger.bg. Работи в сферата на човешките ресурси от пролетта на 2007 г. През годините е ангажиран с подбор на специалисти в различни бизнес сектори, по-голямата част от които в ИТ областта. Основният му фокус е насочен към бизнес развитие, занимава се с тренинги и обучения, с разнородни проекти в сферата на човешките ресурси, свързани с назначаването, освобождаването на служители, повишаване на компетенциите им. Разполага с много добър опит по отношение на подбор на персонал, хедхънтинг, масови подбори, онлайн селекцията, интервюта за работа, аутплейсмънт на служители, групово и индивидуално кариерно консултиране и др. Павел е гост лектор в елитните университети в страната, изнася множество презентации на бизнес форуми и кариерни събития, свързани с дейността му в сферата на човешките ресурси.

През 2011 г. е отличен с трето място на бизнес наградите на списание Forbes България в категория „Отношение към клиентите“.

Съавтор е на книгата „Мисия Моята ИТ Кариера“ www.it-interviews.com – първата книга за добра ИТ кариера в България.