facebook

Събития

1366862_678x410_crop_478b24840a
17.05.2023 15:30
Събития

HR Master Class

Корпус 1, зала 20


Организатори:
Manpower и Център за кариерно развитие, департаменти „Администрация и управление“ и „Когнитивна наука и психология“ при Нов български университет


Водещ:
Екатерина Тонова и екип

Модератори:
гл. ас. д-р Соня Драгова
гл. ас. д-р Мария Тумбева

Кариерно ориентиран проект между Manpower и НБУ, който е насочен към студенти обучаващи се в областта на Човешките ресурси. Проектът ще включва няколко активности сред, които:

  • Отворени врати на Менпауър, на 6 април 2023. Специалисти от организацията ще менторстват на студентите ни записали се чрез регистрационна форма.
  • На „Кариери и студенти“ 23 по време на изложението същата група студенти ще имат създаден специален кът – където отново под менторството на НR ще провеждат истински интервюта на студенти.
  • Менпауър ще предостави реални казуси, описващи ситуации, които екипът на   преодолява и решава с експертиза и умение, които ще се разискват със студентите;
  • На 17 май 2023, с Менпауър ще направим събитие, което ще бъде насочено към чуждестранните ни студенти, как да си търсят работа и стаж?


Екатерина Тонова, мениджър бизнес развитие в Manpower е дългогодишен професионалист в сферата на маркетинг и комуникациите. Работила е в различни сфери на бизнеса. В последните четири години включва HR практиките в своето портфолио и по-конкретно – в частта създаване на екипи и общности, вътрешни комуникации, Employer Branding, обучение и подбор. Завършила е три от курсовете към Тренинг Академията на Българска асоциация за управление на хора: „Учене и развитие на таланти“, „Планиране и подбор на човешки ресурси“ и „Ангажираност на служителите“.