facebook

Събития

5-12-nbu-ksk2_678x410_crop_478b24840a
05.12.2022 10:00
Събития

Информационен ден за кандидат-студенти

Събитието ще се проведе в периода 10:00 – 17:30 часа

НБУ в Центъра (ул. „Г.С.Раковски“ 191Б)

Организатори:
Кандидатстудентски и студентски информационен център
НБУ в ЦентърА

В Книжарницата и галерия „НБУ в Центъра“ кандидат-студентите и техните родители могат да се срещнат с консултант от екипа на Кандидатстудентски и студентски информационен център и да получат информация за кандидатстването и обучението в НБУ, да се регистрират за кандидатстудентския изпит – онлайн Тест по общообразователна подготовка, за специализирани изпити или за интервю за магистърска програма, да изберат програми за кандидатстване, както и да подадат дипломи за завършено образование.

Освен на място на деня (ул. „Георги С. Раковски“ 191Б), информация за кандидатстване можете да получите и ако се свържете с колегите-консултанти на cstudent@nbu.bg и на 02/8110110.

Онези от вас, които решат да ни посетят, ще имат възможността да разгледат и закупят както книги на Издателството на НБУ, така и произведения от модната колекция “LAIKA” A/W 2022/23 на лейбъла Fashion x NBU на „Експериментално художествено ателие по мода“ на Нов български университет.

“LAIKA” A/W 2022/23 е с дизайнер Павлина Павлова – студентка в бакалавърска програма „Мода“, специализация „Модна индустрия“ и представя креативни техники, иновативни силуети и похвати за  устойчив дизайн. Очарователните съвременни визии пресъздават използваните материи в  колекцията, като студена вълна, сатен, плетиво, плисе и винил. Завършекът на целия замисъл, идва от идеята за десен, вдъхновен от облика на кучето Лайка.