facebook

Събития

dsc-0100_678x410_crop_478b24840a
10.01.2022 16:20
Събития

Information Management and Data Analytics

Онлайн


Организатори:
департамент „Информатика“

Водещ:
Петър Мендев, Cloud Solutions Architect, Adastra Bulgaria

Модератори:
проф. д-р Георги Тупаров
Делян Керемедчиев

Участници:
студенти и преподаватели от департамент „Информатика“


Адастра е канадска IT компания, чиито основи са положени през далечната 1994 година. Адастра България е създадена в края на 2007г. Адастра e консултантска IT компания, която осигурява бизнес консултиране и data management услуги, решения и софтуер от най-висок клас в множество сектори, подпомагайки прехода към дигиталната ера. Експертизата ни включва анализ на бизнес информация, интеграция на данни, складове от данни и управление на ключови бизнес данни на водещи компании по целия свят.

В зависимост от нуждите на бизнеса, в Адастра България през цялата година имаме отворени работни позиции за стартиращи IT професионалисти. Тези позиции са подходящи за студенти, с минимален опит или без опит. Входящото ниво за подобен тип заетост са стабилните познания в областта на SQL. Опитът в учебни или други кратки реални проекти с бази данни би бил допълнително предимство.

Актуалните работни позиции се обявяват на кариерната страница на компанията.


Петър Мендев е бакалавър по компютърни науки в Русенски университет „Ангел Кънчев” и е завършил магистратура „Управление на проекти по информационни технологии” в Нов български университет.

Професионалният му път се състои от над 11 години опит на инженерни и лидерски позиции в областта на data integration и data engeneering в застрахователната, банковата и финансовата сфера.