facebook

Събития

dupnitsa_678x410_crop_478b24840a
25.03.2016 10:00
Събития

Иновативни практики в управлението на човешките ресурси в Актавис - Дупница

Представяне на практиките по УЧР в Актавис, Дупница пред студенти на НБУ (като част от ежегодно провеждащите се мероприятия „На гости на ….“ за среща на студентите с добри бизнес практики, залегнали в плана на департамента)

Актавис, Дупница

Организатор:
департамент „Администрация и управление“

Водещи:
представители на дирекция УЧР на Актавис, Дупница

Модератор:
ас. д-р Мария Александрова Иванова

Участници:
студенти от магистърски програми „Управление и развитие на човешките ресурси“ – РО и ДО на български и английски език и „Мениджмънт за организационно съвършенство“ – РО и ДО.

Студентите ще се запознаят с добрите практики по управление на човешките ресурси на водеща фармацевтична компания. Ще им бъде представен съвременен модел на организация на дирекция по УЧР и основни стратегически функции на УЧР. Студентите ще дискутират системите за възнаграждение и програмите за мотивация на персонала. Ще бъдат демонстрирани коучинг практики в работна среда. Ще наблюдават реални производствени процеси.

Събитието се организира в тясна връзка с целите на магистърските програми УРЧР и МОС, както и заложената в тях концепция за продължаващо професионално развитие и постигане високо ниво на компетентност, изисквано от международно признатите професионални стандарти за мениджъри и специалисти по ЧР на CIPD и професионалните стандарти по лидерство и мениджмънт на MCI, UK.

Студентите ще се срещнат с Маргарет Бързачка - Директор Човешки ресурси, Йорданка Велева (Главен експерт  Обучение и развитие) и Диана Радева (Главен експерт Подбор и обучения по ДПП). Г-жа Радева и г-жа Велева са дипломирани мениджъри по ЧР, завършили МП УРЧР на НБУ.