facebook

Събития

plakat-web_678x410_crop_478b24840a
23.01.2024 16:20
Събития

Изложба с тема „Резултати от конкурс за лого по случай 30 години от създаването на департамент „Дизайн“ на Нов български университет“

Коридорно пространство на 5 етаж, 2 корпус


Организатори:
Департамент „Дизайн“,
гл. ас. д-р Стоян Бунджулов,
гл. ас. д-р Румен Кожухаров,
ас. Мария Миличин


Куратори:
гл. ас. д-р Стоян Бунджулов,
гл. ас. д-р Румен Кожухаров,
ас. Мария Миличин

В подреждането се включват студенти от департаменти по изкуства и дизайн на Нов български университет.Експозицията представя получените от възпитаниците ни разработки в конкурса за лого на департамент „Дизайн“. Включените работи са общо 25 на брой създадени от десетима наши студенти. Разпечатани, рамкирани и окачени пред офиса на департамент „Дизайн“ в корпус 2 на Нов български университет. Цялостният проект спазва добрите практики установени в университета. Разпространяването на конкурса е много добра част и от кандидат-студентската кампания. Изложбата и реализирането на този конкурс въвличат студентите в стартиращите събития свързани с този празник по случай 30 години от създаването на департамента по „Дизайн“ в университета.


Най-добрите две работи ще бъдат наградени със средства осигурени от фонд „Учебни програми“ на Бакалавърски факултет, при официално откриване с кетъринг осигурен от фонд „Учебни програми“ към Факултет за базово образование, а разпечатването на изложбата е осигурено с финансиране от фонд „Учебни програми“ на Магистърски факултет.

 

Официалната церемония по награждаването предстои през месец февруари.