Събития

java1_678x410_crop_478b24840a
02.11.2015 10:00
Събития

Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days 2015

Международни технологични конференции

Интер Експо Център

Организатор:

European IT and Business Forum

Партньор:
Нов български университет

Участници: 
студенти от департамент „Информатика“


Конференциите Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days – най-големият технологичен форум в Източна Европа ще се проведе на 02-04 ноември 2015 г. в Интер Експо Център (ИЕЦ), София, България.


Фокусът на събитието са теми представящи последните технологични тенденции и новости в области като:


- Java incl. SE & EE
- Relational Databases, NoSQL
- Mobile, iOS, Android, Windows Phones
- HTML, Java Script, CSS
- Go, Node.js, Ruby
- DevOps, Cloud
- Security
- QA Tools, Techniques, Process
- Process/ Concepts/ Ideas


Сред лекторите на събитието са топ експерти и презентатори на световно ниво от водещи компании, участващи на международни технологични конференции, като: Патрик Кюран, Реза Рахман, Андрю Ломбарди, Джош Лонг, Гертиян Виеленга, Сабри Сиван, Тимон Венстра, Кени Бастани, Михал Грука, Накул Мишра, Емануел Затин и др.


Тази година, за седмото издание на конференциите се очакват 70+ сесии; 60+ лектори от световната сцена; презентации – за експерти, специалисти с опит, начинаещи и деца; безплатни лекции; практически обучения; демо и релакс зона и други интересни инициативи.


По време на форума през 2015 за пръв път ще се проведе и безплатно събитие – единствено по рода си в страната, на което разработчиците на софтуер ще могат да чуят последните новости и тенденции директно от известни международни лектори, представители на водещи технологични компании. Сред тях са Реза Рахман, Андрю Ломбарди, Джош Лонг и др.


Повече информация може да откриете на сайта на събитието.