facebook

Събития

zaedno-v-chas-678x410-crop-478b24840a_678x410_crop_478b24840a
16.02.2021 16:00
Събития

Кариера и кауза – представяне на програма „Заедно в час“ в НБУ

Онлайн


Организатори:
ЦКРОР и Фондация „Заедно в час“

Водещ:
Петър Пройков

Дискутант:
Христиана Сарафова

Участници:
студенти на НБУ

Събитието ще предостави на студентите възможността да станат част от програмата за професионално и лидерско развитие на „Заедно в час“, която получи няколко награди за най-добро кариерно развитие в страната. Гостите ще могат да разберат цялостната рамка на програмата, да се срещнат с настоящ участник и алумни, както и да зададат всичките си въпроси. Програмата дава на възпитаниците й възможност да станат част от образователната система и да изградят кариера свързана с различни позиции, обвързани с предоставянето на качествено образование не само в правителствения, но и в частния и неправителствения сектор.

Петър Пройков е възпитаник на програма „Нов път в преподаването“. Той има опит в неправителствения сектор, като през последните 5 години е част от екипа на фондация „Заедно в час“ и е един от 100-те HR професионалисти на България за 2020. Гост лектор е в множество конференции, включително TedxUNWE и ментор в различни формати свързани с подкрепа на студенти и тяхното кариерно развитие.

Христиана е участник в програма „Нов път в преподаването“ на „Заедно в час“ и възпитаник на Нов български университет. Тя е учител в 37 СУ Райна Княгиня – София и преподава английски език.