facebook

Събития

procredit_678x410_crop_478b24840a
22.03.2023 12:00
Събития

Кариерна среща „Ако си млад и зелен, нека станем тандем“

Корпус 1, зала 20


Организатори:
ПроКредит Банк и Център за кариерно развитие при Нов български университет


Водещи:
Константин Киров - Опазване на околната среда и Зелени проекти
Цветана Чолакова - Отдел Човешки ресурси


Модератор:
Афродита Миланова - управител


Участници:
студенти на Нов български университет


Да мислим и действаме с отговорност за природата, хората и утрешния ден – Как се раждат идеите за зелени продукти в ПроКредит Банк (България) ЕАД, каква е тяхната полза за обществото и какъв е нашият опит? Как действията на обществото днес влияят върху околната среда? С какви малки стъпки всеки може сам да помогне за опазване и облагородяване на средата за живот?

Живот и кариера – Защо в България?

Представяне на кариерни възможности за работа в ПроКредит Банк.


Константин Киров е част от екипа на ПроКредит Банк от 2014 г. и в момента е Ръководител отдел „Опазване на околната среда и зелени проекти“. Започва работа в банката като експерт „Връзки с клиенти – Средни предприятия“ веднага след завършване на висшето си образоване. Пренася преките си впечатления от работата с клиенти към създаването на стратегически решения за устойчива околна и социална среда. През 2019 г. оглавява отдел „Опазване на околната среда и зелени проекти“. От тогава насам делът на зеления кредитен портфейл на банката достига рекордни за страната резултати. ПроКредит Банк утвърждава позицията си на пионер и лидер в предлагането на финансиране за природосъобразни и енергийно-ефективни продукти.

 

Афродита Миланова се присъединява към ПроКредит Банк през 2004 г. В момента е управител на един от клоновете в гр. София и отговаря за екип от 16 човека.

Професионалното й развитие в банката преминава през  различни позиции, изцяло свързани с обслужване на клиенти от сегментите малки и средни предприятия, които определяме като основни за развитие на икономиката в България, включително и за внедряване на нови технологии, водещи до опазване на околната среда и спестяване на енергия.

 

Цветана Чолакова е главен експерт „Човешки ресурси“ в ПроКредит Банк и възпитаник на НБУ и се присъединява към Банката през 2017 година.

Като част от екипа за подбор и развитие на персонала в Банката отговаря за дейности като:

  • Подбор на кадри;
  • Организиране на стажантска програма;
  • Допълнително обучение и квалификация.