facebook

Събития

postbank-nbu-event_678x410_crop_478b24840a
19.10.2021 14:30
Събития

Кариерна среща „НБУ и Пощенска банка: За дигитализацията и новите пазарни лидери“

В рамките на проект „30 години НБУ и бизнеса“

Zoom

Meeting ID: 849 9820 9980
Passcode: 205683


Организатори:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
Пощенска банка

Водещ:
Борислав Попов – Мениджър „Развитие на таланти Банкиране на дребно“

Участници:
студенти на Нов български университет

Пощенска банка е първата организация, която ще вземе участие в проекта „30 години НБУ и бизнеса“ чрез темата: „За дигитализацията и новите пазарни лидери“.

Кариерната среща има за цел да представи актуална информация за това, как се променят бизнес моделите в условията на ускорено технологично развитие и дигитализация на съвременната бизнес среда. Разглеждане на конкретни примери и практики на успешни бизнес модели. Какви умения следва да имат младите хора, за да получат успешна реализация в новата бизнес среда. Представяне на стажантска програма и подходящи свободни работни позиции.

Борислав Попов е дългогодишен служител с над 20 години опит в банковата сфера. Заемал е различни мениджърски позиции в областта на Бизнес развитие, Развитие на клоновата мрежа, Бюджетиране и анализи, Платежни инструменти, Управление на персонала.

Борислав Попов притежава завършена EMBA степен в Cotrugli Business School, завършени множество квалификационни и сертификационни курсове в областта на Банков мениджмънт, Ефективност на процесите, Преговорни умения, Развитие на таланти и лидерство.