facebook

Събития

sap_678x410_crop_478b24840a
10.05.2023 14:00
Събития

Кариерна среща „Разработената от SAP технология ABAP и как тя се използва при разработването на различни решения на SAP. Възможности за развитие с ABAP.“

Корпус 1, зала 20


Организатори:
SAP и Център за кариерно развитие при Нов български университет

Лектори:
Тереза Николова, Ралица Борисова, Петър Бешков, Калин Иванов

Модератори:
Даниела Кръстева и Пламена Колева


Участници:
студенти на Нов български университет


По време на събитието ще поговорим за нуждите на бъдещето в сферата на устойчивото развитие и водещата роля на компания като SAP в изграждането на best-in-class софтуер за целта. Студентите ще се запознаят с ABAP – специфична за SAP технология – на която се разработват решения на SAP за опазване на околната среда и работата с по-изчистени продукти. Ще се срещнат с лидери и експерти с дългогодишен опит, които ще споделят интересни примери от практиката и ще покажат какво се изисква, за да си успешен в тази сфера. Студентите ще могат да получат информация за отворени позиции, текущи и бъдещи кариерни възможности.


 

 

Ралица Борисова e с 14 години опит в разработката на софтуер. В момента заема позицията development мениджър на екип.

Тереза Николова има 10 години опит в хардуерни, корпоративни, B2B, IT-услуги и разработка на софтуер. Тереза също е development мениджър на екип, подкрепяйки професионалистите да развиват своите таланти.

Петър Бешков има 26 години опит в разработката на софтуер. Agile треньор, бивш scrum майстор, старши разработчик и архитект.

Калин Иванов има 18 години опит в разработката на софтуер. Сертифициран Agile треньор, бивш старши разработчик, архитект и product owner.