facebook

Събития

books7_678x410_crop_478b24840a
31.01.2019 16:00
Събития

Кариерно ориентиране, особености на пазарната среда, мотивация

Галерия УниАрт

Организатор:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси


Водещ:
Тодор Терзиев

Участници:
студенти на НБУ

 

Събеседването ни е свързано с неоформалното информиране на младежите в България за особеностите на пазара на труда, квалификация, мотивация и образование. В темата ни за кариерно ориентиране ще включим обяснение за реалната икономическа и трудова среда, какви са очакванията на работодателите, свободните ниши на пазара на труда с по-високо заплащане.

Ще засегнем важни точки като: заплата, квалификации, свободни позиции. Нашият опит показва, че младежите нямат обучение в областта на правилният начин за представяне на кандидатурите си (подготовка на СV и мотивационно писмо)

През последните 9 години Тодор Терзиев работи в сферата на продажбите, подбора на персонал и консултантска дейност. Той създава своята компания, за да помага както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници. Помогнал е на повече от 3000 души да намерят своята нова по-добра работа. Т. Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител на Зиг Зиглар корпорация.