facebook

Събития

easy-consult_678x410_crop_478b24840a
08.11.2016 13:30
Събития

Кариерно събитие „Как да пишем CV на английски език?“

Корпус 2, етаж 1 - фоайе (информационен блок) и Университетски театър (презентация) 

Организатори:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси 
Easy Consult Ltd.

Водещ:
Марина Найкова

Участници:
студенти на НБУ


Информационен блок: 13:30 – 14:30 - фоайе на корпус 2

Презентация: 14:30 – 16:00 - Университетски театър


Събитието ще се състои в НБУ в две части – информационен блок във фоайето на ІІ корпус и презентация в Университетски театър.

В информационния блок ще има представители на Easy Conuslt, които ще информират студентите за кариерните възможности, които агенцията предлага, и ще ги поканят да присъстват на презентацията на тема „Как да пишем CV на английски език“.

Информационен блок:

Служители на Easy Consult ще се обръщат към студенти с картонена рамка под формата на CV, с която студентите ще могат да се снимат и да „създават“ своя собствена автобиография на английски език, добавяйки картончета с различни компетентности и квалификации. Всяка снимка ще бъде публикувана във фейсбук страницата на Easy Consut и Център за кариерно развитие на НБУ. 

Всеки, който иска да остави своите контакти за връзка, ще попълва „билет към мечтаната работа“. Студентите ще си тръгват с малък подарък от екипа на Easy Consult и ще бъдат насочвани към Университетския театър за предстоящата презентация.

Презентация:
Презентацията ще бъде на тема „Как да пишем CV на английски език?“. По темата ще говори мениджърът на Easy Consult – Марина Найкова. Чрез кратка презентация ще бъдат представени: 10 неща, които трябва и не трябва да пишем в автобиографията си.
Марина Найкова

Марина Найкова e оперативен мениджър в Easy Consult. Има над 15- годишен опит в областта на човешките ресурси като водещ експерт в Управлението на таланти.

Оглавявала е отделите, занимаващи се с подбор на персонал в българските представителства на глобалните лидери CPL и Adecco. Има опит като водещ експерт по направления „Обучения и квалификация“ и „Управление на знанието“.
Марина има бакалавърска степен по Бизнес администрация от Weber State в Огдън, Юта, САЩ и същата специализация по Бизнес администрация от Северозападния Бизнес Колеж в Чикаго, Илинойс, САЩ.