facebook

Събития

event-ekran-maiski-dni-na-izk_678x410_crop_478b24840a
01.05.2024 10:00
Събития

Майски дни на изкуствата в НБУ

С радост обявяваме, че настъпва новото издание на „Дни на изкуствата на НБУ“! Нашият университетски кампус през май 2024 ще се превърне в епицентър на иновации и творчество.

През целия месец ще имате възможността да се насладите на богатата програма от изложби, концерти, представления и интерактивни събития, които ще демонстрират как изкуството преобразява света на изкуството. Очакват ви дигитални живописи, скулптури, виртуални реалности и много други съвременни изразни форми.

Ентусиазирани сме да споделим, че нашите преподаватели и студенти от различни департаменти ще представят своите иновативни проекти, изследващи новите граници в изкуството. Тазгодишното издание на „Дни на изкуствата“ обещава да бъде не само празник на креативността, но и платформа за обмяна на идеи и вдъхновение.

Поканени сте да се присъедините към нас в това вдъхновяващо пътешествие през света на изкуството и да откриете как формира нашите възприятия за красота и изразителност.

 

Следете за обновления и допълнителна информация на нашия уебсайт и в социалните медии. Не пропускайте шанса да бъдете част от бъдещето на изкуството този май!