facebook

Събития

2633002-copy_678x410_crop_478b24840a
06.10.2022 18:30
Събития

Междудепартаментен семинар „Приносът на НБУ към резултатите от изследванията на European Society for Research on the Education of Adults (ESREA): Network on Gender and Adult Learning“

Корпус 1, зала 307Организатор:
департамент „Администрация и управление“Водещи:
доц. д-р Мария Александрова Иванова
Теодора Спасова


Модератор:
доц. д-р Мария Александрова Иванова


Участници:
студенти и преподаватели на НБУ


Събитието дава възможност на участниците в семинара да се запознаят с целите и постигнатите резултати по проект „Подкрепа на изследователска дейност на екип от преподавател и студенти от МП УРЧР и МП МОС на НБУ и участие в международна конференция “Gender and adult education in the era of social and cultural changes: (new) risks and challenges” на European Society for Research on The Education of Adults (ESREA) – Network on Gender and Adult Learning“, финансиран от ЦЕНТРАЛЕН ФОНД ЗА СТРАТЕГИЧЕСКО РАЗВИТИЕ на НБУ. Ще бъдат представени резултатите от изследователската дейност и изводите от дискусията с представителите на академичните общности на университети от Полша, Португалия, Великобритания, Германия, Сърбия, Ирландия, Франция, Италия, Канада, Австралия и др.


Доц. д-р Мария Александрова Иванова, преподавател към  департамент „Администрация и управление“ с дългогодишен опит като академичен преподавател и изследовател в областта на организационното развитие и управлението на човешки капитал и многообразна работна сила.

Теодора Спасова (студентка в магистърска програма „Мениджмънт за организационно съвършенство“, работила за организация с нестопанска цел Scuola Popolare Tor San Lorenzo, Italy).