facebook

Събития

1333605-copy_678x410_crop_478b24840a
13.05.2024 18:00
Събития

Междудепартаментен семинар „Значението на човешкия капитал за иновациите в туризма в контекста на цифровата трансформация (доклад представен на IWACT'24)“

Корпус 1, зала 110А



Организатор:
департамент „Администрация и управление“

Водещ:
доц. д-р Милена Караилиева



Модератор:
доц. д-р Мария Александрова Иванова

Участници:
студенти и преподаватели на НБУ

Събитието дава възможност на участниците в семинара да се запознаят с целите и постигнатите резултати по проект „Подкрепа на изследователска дейност на екип от преподаватели от департамент Администрация и управление на НБУ и участието им в 8th International West Asian Tourism Research Congress (IWACT'2024) в Şırnak University и Van Yüzüncü Yıl University, ŞIRNAK, Турция,  25-27 април 2024 г.“, финансиран от Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на НБУ. Ще бъдат представени резултатите от изследователската дейност, изводите от дискусията с академичната общност и работните срещи с участниците в конгреса. Конгресът премина под наслов „Феноменът ТУРИЗЪМ е начин да опознаете хората и да се отървете от предразсъдъци“.


Доц. д-р Мария Александрова Иванова, преподавател към департамент „Администрация и управление“ с дългогодишен опит като академичен преподавател и изследовател в областта Бизнес администрация и Управление на човешките ресурси.

 

Доц. д-р Милена Караилиева, преподавател към  департамент „Администрация и управление“ с дългогодишен опит като академичен преподавател с научни интереси в областта на Туризма и Управлението на човешкия капитал.