facebook

Събития

nbu2015_678x410_crop_478b24840a
08.11.2018 13:00
Събития

„Млад предприемач“ - стартирай бизнес в дигиталната ера“

Информационна среща насърчаване на предприемачеството по ОП – „Млад предприемач“ - стартирай бизнес в дигиталната ера“

Библиотека, Семинарна зала

Организатори:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
ХЮМАНКОНСУЛТИНГ ЕООД

Водещ:
Георги Христулев

Участници:
студенти в бакалавърски и магистърски програми, които не работят на трудов договор и нямат собствена фирма, но искат да стартират свой собствен бизнес


Тази среща, ще протече като кратък уъркшоп и дискусия с цел да запознае младежите за отворената програма на обучение, която ще стартира през януари 2019 г. На заинтересованите ще бъде предложено да се включат в безплатни обучения по предприемачество. Ние ще обучим 200 младежа на предприемачески умния. Обученията, ще са практически с преподаватели от бизнеса по програма, в края на която всеки ще може да създаде своя фирма и ще има знания за стартиране и устойчиво развитие на бизнес.

Георги Христулев е Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор. Управител на дигитална агенция Web Direct, съдружник в счетоводна компания QBS, управител на „Агенция за право и финанси“ .
Реализирал е над 3000 успешни кампании за повече 400 клиента и десетки лични успешни проекта. Компании ползват услугите му още от 2009 г. насам, защото резултатите говорят безкомпромисно сами за себе си. Обученията и конференциите, който организира или води само за последните две години са посетени от повече от 3000 човека.