facebook

Събития

kameliq-todorova-koncert_678x410_crop_478b24840a
22.11.2021 18:00
Събития

Музикален спектакъл на Камелия Тодорова „Моят Глас“

Зала 2 - Театър Азарян, Национален дворец на културата - пл. България 1, София, България


„Като пред най-близки приятели, ще се осмеля да споделя преживяванията си и част от премеждията на творческия ми живот – спонтанен, енергичен, ироничен и тъжен. Живот, изпълнен с много върхове и падове, но никога скучен.“

Камелия Тодорова

МОЯТ ГЛАС е един различен спектакъл, личен разказ в музика и видео на неповторимата Камелия Тодорова. Тя споделя моменти от своя шарен път в света на музиката. Споделени спомени, едни от най-обичаните й песни (като „Да е влюбен този свят“, „Ден и нощ“, „Не ме гледай, така момче“, „Прошепнати мечти“), както и най-известните й изпълнения на джаз и соул музика.

Спектакълът „Моят Глас“ е личен разказ в музика и видео. Публиката я познава като изпълнител и малцина знаят, че тя е автор на някои от най-обичаните й песни. Зрителите ще се потопят в споделени спомени, едни от най-обичаните й песни, както и най-известните й изпълнения на джаз и соул музика.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата и на Столична община и с подкрепата на Нов български университет.


 Билети: Билетен център на НДК и онлайн