Събития

dsc-0451_678x410_crop_478b24840a
11.10.2019 09:00
Събития

Национална научно-практическа конференция „Маркетинг в действие“

Корпус 1, 409 аудитория „Проф. Васил Стоилов“
Корпус 1, Зала 20

Организатор:
департамент „Икономика“


Лектори:
Лектори ще бъдат авторитетни имена от практиката и академичните среди в маркетинга.


Модератори:
доц. д-р Надежда Димова
гл. ас. д-р Стефания Темелкова
гл. ас. д-р Росица Накова
гл. ас. д-р Димитър ТрендафиловУчастници:
представители на академични институции и компании от цялата страна

Първа конференция по актуални теми на маркетинга, организирана от и в НБУ; поканени са представители на бизнеса като презентатори и гости, както и изследователи и университетски преподаватели от всички висши училища в страната, в които се преподава дисциплината. Организиран е следобеден панел за работа със студенти по реален казус от практиката.

Научно-приложна конференция „Маркетинг в действие“ се организира за първи път от департамент „Икономика“.

Конференцията цели да събере на едно място хора от практиката и академичните среди, за да обменят идеи и практики.

Фокусът на конференцията е насочен към това да се търси ефективността в многообразието в маркетинга. Пленарен доклад ще изнесе доц. д-р Александър Христов, Университет за национално и световно стопанство (УНСС), Управляващ директор на „Параграф 42“, част от The Smarts. Темата на доклада е „Бъдещето на измерването и оценката на ефективността в маркетинга“.

Първата част на конференцията е посветена на практиката и специални гости ще са Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora; Андрей Петров, председател на Борда на управителите на „dm България“; Константин Петров, Мениджър кампании Kaufland България; Иван Стоев, Маркетинг директор на „Престиж – 96“ АД; Йордан Славов, Маркетинг директор „Кока-Кола ХБК България“; Илиян Димитров, А1; Светослава Стоянова, Мениджър връзки с обществеността,маркетинг и продажби Джуниър Ачийвмънт България; Мартин Войнов, Digital marketing manager, Haineken Zagorka.

В конференцията ще участват преподаватели, докторанти и студенти от Нов български университет, Университет за национално и световно стопанство, Икономически университет-Варна; Технически университет – София, Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, Университет Мустафа Стамбули, Маскара.

По време на конференцията ще се проведе и практически workshop със студенти от БП Маркетинг РО и ДО и МП Маркетинг мениджмънт РО и ДО.

 

Прикачени файлове