facebook

Събития

1922252_678x410_crop_478b24840a
11.06.2021 13:00
Събития

Настолни игри в НБУ – заедно отново

Двор пред корпус 1 – пространствата пред ресторант  „Артес“ 

Организатори:
студенти втора и трета година в бакалавърска програма и майнър програма „Връзки с обществеността“ (NPRN502 „Управление на специални събития“)
Галина Иванова, Генчо Пеев, Диана Димитрова, Елена Василева, Йоана Спилкова, Мария Маринкова, Силвия Ненова, Сияна Китева

Участници:
студенти от всички специалности в НБУ, които имат желание да разнообразят ежедневието си, да се видят със стари познати, да направят нови контакти, да изпробват знанията си, да се обогатят и да се забавляватНа открито:

1. Кръглите маси пред ресторант „Артес“ в двора на първи корпус на НБУ
2. Поляната в близост до заведението

В случай, че вали:
Беседките зад ресторант „Артес“

Събитието съчетава широкия набор от удобства и ресурси, с които НБУ разполага, с богата гама от интересни млади хора, с ясната цел да поднови загубилите се социални контакти в последната една година. Целта на събитието е да покаже, че студентските години освен в учене и работа, могат да се подкрепят и със забавление, и че НБУ създава идеална среда за социализиране. Ползите, които сближаването с колеги дава, се изгубиха покрай онлайн обучението и поставените ограничения. Комуникацията се загуби, времето излетя, а същите тези студенти скоро ще завършат висшето си образование, помнейки студентските си години като часове вкъщи.

Това събитие е времето, в което хора от различни специалности, с различни интереси и животи, леко позабравили как да се заговорят, ще имат прекрасна възможност да прекарат свободно време заедно в компилация от състезания и игри. В рамките на няколко часа студентите ще общуват по старомодния начин - без участието на социални мрежи.

Всеки един от организаторите на събитието ще донесе настолни игри, ще се постараем мястото на събитието да изглежда добре – украсено с балони, цветя и табелки (като след това, разбира се, ще почистим всичко). Ще донесем одеяла, които ще постелем на поляната и всеки, който има желание, ще може да седне там и да поиграе на някоя игра. Освен това ще се погрижим да има музика за настроение – не много силна, за да може да не пречим на учебния процес в НБУ.