facebook

Събития

pexels-kaboompics-com-6224_678x410_crop_478b24840a
01.12.2021 18:00
Събития

Научно практически семинар „Корпоративна социална отговорност – добри практики в България“

Онлайн


Организатор:
департамент „Администрация и управление“

Лектори:
Росица Колева - мениджър Логистика в БТЛ Индъстрийз АД;
Представители на Столична община и Denkstatt (консултантска компания);
Анета Бенкова, директор „Човешки ресурси“ във ВПБС, с 20 г. опит като консултант в областта на управлението на човешките ресурси

Модератор:
гл. ас. д-р Мария Александрова Иванова

Участници:
студенти от програмите на департамент „Администрация и управление“, студенти от МП УРЧР и МП МОС


Събитието дава възможност на участниците да се запознаят с добрите практики в областта на корпоративната социална отговорност в България. По време на семинара участниците ще имат възможност да дискутират проблеми свързани със социално отговорното предприемачество с представители на големи корпорации и малък бизнес. Представители на Столична община ще представят текущите резултати от проект “CITIES4CSR - общински стратегии за насърчаване и стимулиране на корпоративната отговорност в градските райони”.

Росица Колева - мениджър Логистика в БТЛ Индъстрийз АД, отговаря за управлението на 7 екипа - за 80 човека от общо 440 за цялата организация на територията на гр. Пловдив. Компанията се занимава с производство на медицинска апаратура в три направления: кардиология, физиотерапия и  естетика.

Denkstatt (Денкщат) е консултантска компания, която помага на бизнеса да управлява въздействието си върху природния, социалния и човешкия капитал.

Анета Бенкова, директор „Човешки ресурси“ във ВПБС, с 20 г. опит като консултант в областта на управлението на човешките ресурси.