facebook

Събития

nbu-slider-1920-x1080_678x410_crop_478b24840a
18.10.2022 13:00
Събития

НБУ и NOVA обявяват конкурс за телевизионно студентско предаване

ТВ студиото на РТЦ на НБУ и Киносалона


Организатори:
Нов български университет
Нова Броудкастинг Груп



Нов български университет и Нова Броудкастинг Груп дават възможност на студентите на НБУ да се включат в истински творчески процес в реално време в нов телевизионен проект.

Обичаш да пишеш, да снимаш, да режисираш, да монтираш? Мечтаеш да станеш журналист, редактор или продуцент? Искаш да покажеш своя талант на повече хора по телевизията?

Научи повече за конкурса от хората, които знаят как се прави телевизия. За работата пред и зад камера ще разкажат главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова, главният продуцент Новини и актуални предавания в NOVA Илия Дафов, Марта Евтимова - изпълнителен продуцент „Актуални предавания“ и Константин Караджов - изпълнителен продуцент на NOVA NEWS. Своите истории на успеха ще споделят едни от най-знаковите лица в телевизионния ефир - водещите на Новините на NOVA и „Здравей, България“- Николай Дойнов, Мира Иванова и Виктор Николаев.

Доц. д-р Кристиян Постаджиян ще представи възможностите, които Радио-телевизионният център на НБУ ще предложи на студентите при реализация на техните концепции.

В специална Q&A сесия участниците ще отговорят на всички студентски въпроси, свързани с проекта.