facebook

Събития

workshop_678x410_crop_478b24840a
06.03.2024 10:00
Събития

Обучение „Говорене и презентиране пред публика: умения и техники за изграждане на убедително и привлекателно представяне“

Корпус 1, зала 20


Организатори:
Департамент „Политически науки“ и Франкофонска университетска агенция, Бюро за Централна и Източна Европа и Център за кариерно развитие


Водещ:
Димитър Узунов


Модератори:
д-р Петя Георгиева
д-р Илдико Отова

Участници:
Студенти от франкофонските програми на департамент „Политически науки“, студенти франкофони от НБУ

Събитието е първо от поредица от три насочени към професионалната организация и ще се проведе на френски език. Могат да се включат до 12 студента. 

 

Следващото обучение ще е насочено към изготвянето на CV и мотивационно писмо и ще бъде на български език, като в него ще могат да се включат и по-голям брой студенти.

 

Последното, трето, събитие ще е насочено към реализацията на студенти, изучаващи международни отношения и дипломация или с интереси в областта.

 

Учи режисура, актьорско майсторство и театрален мениджмънт в Париж и Ню Йорк. През 2008 година основава в Париж компания Famille Mundi, в която работи с артисти от над 20 държави. Димитър Узунов и Famille Mundi са двукратни носители на наградата “Млад талант на Париж”, присъждана от парижкото кметство. Той е създател и ръководител на Summer Scriptwriting Base, лятна академия, която събира всяко лято в България създатели на креативно съдържание от цял свят. Димитър Узунов е създател и ръководител и на платформата “Театър & наука”, координатор за България на европейския проект CURIOUS, който свързва учени с артисти и сценаристи, и директор на “Театър на чудесата” – България, фестивал за наука и изкуство. Димитър Узунов е популярен водещ на лекции и уъркшопи и е представял спектали на различни места по цял свят (Азърбайджан, Белгия, Великобритания, Гърция, Египет, Естония, Италия, Кипър, Литва, Норвегия, САЩ, Сърбия, Унгария, Швейцария и Франция). Неговият уъркшоп Creative Storytelling: How To Create And Tell A Good Story е включен в класацията на 10-те най-добри креативни събития в Лондон за септември 2018 на списание ERIC.