facebook

Събития

ne-varietatum-timeamus-2_678x410_crop_478b24840a
25.03.2016 15:30
Събития

Официално връчване на Почетен знак на НБУ на Жан-Мишел Арнукс (Регионален инспекторат по образованието гр. Ница, Франция)

За приноса му за създаване, разработване и развитие на програми по мениджмънт и управление на туризма (хотелиерство и ресторантьорство) в НБУ

Галерия „УниАрт“

Организатор:
департамент „Бизнес администрация“

Водещ:
доц. д-р Соня Алексиева

Участници:
гости от Университет София Антиполис – Център за валидиране на професионален опит - Ница, Регионален инспекторат за професионално образование - Ница, Франция, Френски културен институт и др., както и преподаватели от департаменти „Бизнес администрация“, „Антропология“ и ФДЕПО.

Събитието е по повод отбелязване на цялостната над 15-годишна дейност на Жан-Мишел Арнукс и неговия изключителен принос за европейското развитие на българското професионално висше образование в сферата на туризма, което подкрепя реализацията на обучаемите и допринася за позитивния образ на НБУ, който развива съвременно образование, съчетаващо теоретичната и практическата подготовка.


Официалното връчване на Почетен знак на НБУ на Жан Мишел Арнукс ще се състои след Българо-френския семинар „Валидиране на професионален опит за образователна степен“, който ще се проведе същия ден - на 25.03.2016 г. в Галерия УниАрт на НБУ от 10.00 ч.