facebook

Събития

pexels-mentatdgt-2173508_678x410_crop_478b24840a
14.05.2024 12:00
Събития

Опитай коучинг – откриваме международната седмица на коучинга в Нов български университет заедно с ICF България

Онлайн



Организатори:
Департамент „Администрация и управление“
ICF България

Водещ:
Теодора Каменова, МСС - акредитиран мастър коуч на Международната коучинг федерация

Модератор:
доц. д-р Мария Александрова Иванова


Участници:
Студенти, преподаватели и администрация на НБУ, които се интересуват от подходите, практиката и ползите от професионалния коуч.



В НБУ по традиция (вече за шести път) ще бъде открита международната седмица на коучинга с мероприятието „Опитай коучинг“ в партньорство с ICF България.

Ай Си Еф България и департамент Администрация и управление имат удоволствието да Ви поканят да се включите в Международната седмица на коучинга: ежегодна традиция за даряване на безплатни коучинг сесии на онези от вас, които желаят да опитат.

За първи път Международната седмица на коучинга стартира през 1999 г., организирана от Международната коучинг федерация (ICF), с цел да направи ползите от работата с професионален коуч достъпни за възможно най-широк кръг от хора. По време на таз годишната седмица (13ми - 19ти май) ще се проведат събития "Опитай коучинг" по цял свят. В тях, участниците могат да се възползват от безплатни коучинг демонстрации. 

Заповядайте на онлайн отворено събитие на 14 май от 12:00 до 13:30. Не е необходима предварителна регистрация и може да се включите през следния линк:

https://us06web.zoom.us/j/83672400123

 

Заповядайте да опитате кочуинг!

Надяваме се, че личното Ви преживяване от работата с професионален коуч ще отговори и дори ще надмине очакванията Ви.


Участващите коучове са международно сертифицирани и акредитирани членове на International Coach Federation и са изявени професионалисти в своята сфера на работа в бизнеса, публичните организации и пр.