facebook

Събития

1844651-copy_678x410_crop_478b24840a
10.05.2023 11:10
Събития

Опитай коучинг - откриване на международната седмица на коучинга в НБУ заедно с ICF България (част втора) с тема „Коучинг подходи в преподаването“

Корпус 1, зала 20


Организатори:
департамент „Администрация и управление“
Център за обучителни ресурси
ICF България

Лектор:
Теодора Каменова, председател на ICF България; коучове, членове на International Coach Federation


Модератор:
доц. д-р Мария Александрова Иванова


Участници:
Преподаватели и административен персонал на НБУ, които се интересуват от подходите, науката и практиката на професионалния коучинг в академична среда.

Международната седмица на Коучинга е ежегодна традиция, която се провежда в рамките на месец май, като празник на професионалния коучинг. Тази традиция е стартирана през 1999 г. от Международната коуч федерация (ICF), за да повиши разбирането на широката публика за ползите от работата с професионален коуч и да демонстрира ефекта от коучинг процеса.

За пети път ще бъде открита международната седмица на коучинга с мероприятието „Опитай коучинг“ в НБУ в партньорство с ICF България. В рамките на събитието професионалните коучове на ICF-България ще проведат безплатни коучинг демонстрации, за да дадат възможност на всеки лично да опита коучинг и да усети ползите от него.

Целта на мероприятието е да се популяризира коучинга като партньорство и ефективен подход за: развитие на лидери, разкриване на личен и екипен потенциал, организационна и лична трансформация, удовлетворяващ личен и професионален живот.


Лекторите са международно сертифицирани и акредитирани коучове, членове на International Coach Federation и са изявени професионалисти в своята сфера на работа в бизнеса, публичните организации и пр.