facebook

Събития

1844651-copy_678x410_crop_478b24840a
19.09.2024 16:30
Добави в Google календар
Събития

Перспективи пред завършващите програма „Приложни чужди езици“

Организатор:
Изследователски център за компютърна и приложна лингвистика

Модератори:
доц. д-р Мария Стамболиева, директор на Изследователски център за компютърна и приложна лингвистика,
д-р Емануела Чичова

Участници:
Алумни на БП ПЧЕ – РО и ДО, студенти и преподаватели от Изследователския център за компютърна и приложна лингвистика; кандидат-студенти

Място:
Зала 405, 1 корпус, Нов български университет

Срещата на алумните на БП „Приложни чужди езици за администрация и управление“ ще събере вече завършили и реализирали се успешно кадри на програмата с настоящи и бъдещи студенти, както и с преподаватели в програмата. Алумните ще споделят повече информация относно своя път към успеха, ще отговорят на въпроси на настоящите и бъдещите студенти, ще дадат обратна връзка относно придобитите знания и умения по време на висшето си образование. Срещата ще позволи на всички участници в голямото семейство на „Приложни чужди езици“ да създадат и поддържат една жива общност на контакти, която се подкрепя.

Освен като преподавател в БП „Приложни чужди езици за администрация и управление“, Емануела Чичова е дългогодишен писмен и устен преводач с контакти в бизнес-средите, занимаващи се с превод. В качеството си на франкофон, тя осъществява и връзките на програмата с Френския културен институт и СИФАМ, които също предлагат възможности за допълнително обучение, стажове и работа.