facebook

Събития

bibons-s-instagram-15399_678x410_crop_478b24840a
13.01.2021 13:00
Събития

Практически семинар „Работа: Инфлуенсър с Билияна Славейкова – Бибонс”

Онлайн

Meeting ID: 335 689 0946
Passcode: 737440


Организатор:
департамент „Икономика”


Лектор:
Билияна Славейкова – Бибонс


Модератори:
гл. ас. д-р Стефания Темелкова,
гл. ас. д-р Росица Накова



Участници:
преподавател и студенти

Работа: Инфлуенсър с… е поредица от семинари, в които ще ви срещаме с водещи имена с влияние в социалните мрежи. С онези хора, които имат последователи и подхождат с отговорност към съдържанието, което създават и ясно съзнават силата на влияние, която това то има.

Инфлуенсърите, които създават модни течения и са пример за подражание, както и предпочитани от брандове и компании.


Първият ни гост е Билияна Славейкова – Бибонс, тя не се определя като инфлуенсър, но смело може да кажем, че е лидер на мнение с немалко влияние в онлайн среда. Когато започнеш да пишеш изречение с Биляна е…, изведнъж става трудно, защото тя е журналист и редактор, сценарист, PR експерт, event manager, автор на блога Girls We Are и подкаст със същото име; позната в Instagram като @bibons, тя създава съдържание с концепция и отношение, спазва стандарти и налага такива, взискателна към това което прави за своята публика и не прави компромиси с естетиката, и съдържанието.






Въпросите които ще зададем на Билияна Славейкова – Бибонс са свързани с нейния професионален път. За работата от офлайн медии към социални мрежи, спецификите на съдържанието за различните платформи, за идеите, за създаването на цялостен онлайн образ и дали той е различен от реалния. Разбира се, няма да пропуснем и въпроси свързани с работата ѝ с брандове и взаимоотношенията на Биляна като създател на съдържание с компаниите, които работи, както и какви са нейните принципи за работа.