facebook

Събития

karim1_678x410_crop_478b24840a
14.04.2016 13:00
Събития

Представяне на бранда What`s Up Bulgaria/Sofia

Публична лекция в рамките на семинар „Знания за ПР практици и журналисти“

Корпус 1, зала 308

Организатор:
департамент „Масови комуникации“

Лектор:
Карим Ел-Фил

Модератор:
гл. ас. д-р Стойко Петков

Участници:
студенти, преподаватели, гости

Представяне пред студентите на възможности за професионален стаж в медийни проекти на компанията.

Карим Ел-Фил е създател и главен мениджър на креативната рекламна агенция FilCorp. Занимава се със създаването на креативи, режисура на видео продукции и разработване на собствени проекти. Карим Ел-Фил е участвал в осъществяването на цялостния работен процес в политически кампании.

Креативната рекламна агенция FilCorp. разработва цялостни креативни стратегии за своите клиенти, организира събития, създава и разработва цялостния процес на една реклама – от креатива до нейното промотиране. Неизменна част от работата на компанията са социалните медии, без които е немислимо присъствието на бизнеса днес.

В момента Карим Ел-Фил е вдъхновен от нова кауза. Проектът What’s Up Bulgaria е поредното предизвикателство в живота му. Каузата за популяризиране на България и всяко нейно кътче пред чужденци и българи, е голяма негова мечта, защото той смята, че България наистина си заслужава. Във възможността да привлече колкото се може повече млади хора, които да приемат каузата на What’s Up Bulgaria като своя лична кауза, е двигател на неговите идеи днес.