facebook

Събития

doych-cover_678x410_crop_478b24840a
18.10.2023 18:30
Събития

Представяне на книгата „Играя“ от Дойчин Кършовски

НБУ в Центъра, ул. „Г.С. Раковски“ №191 Б


Организатор:

НБУ в Центъра

От нощните смени, препълнени със стрес в Америка, до завръщането на пътя за здравето и намирането на собствена философия за осмислено дълголетие.

Поредицата „Тази книга няма значение“ предлага конкретни методи, упражнения и биохакове за изграждане на трайни навици, водещи до по-добро здраве, самочувствие и благоденствие.

Дойчин Кършовски не просто се движи и прави упражнения, той ИГРАЕ. На 55 години Дойч е във форма, на която много 35-годишни могат да завидят.

Това не е поредната книга за фитнес или как да спазвате диета. Това е наръчник за органично разбиране на движението като жизнен, духовен и социален феномен.

Тук авторът споделя за „Декатлонът за столетници“, подход, който революционизира възприятието ни за тяло, ум и смисъл на дълголетието.

В тази книга ще откриете:

- Защо движението не е просто физическа активност, а критичен елемент за смисленото ни човешко съществуване;
- Как да приложите МЕД „Минималната ефективна доза“ и принципа 80/20 в ежедневието си и да инвестирате разумно време в здраве;
- Как да упражнявате баланс за тялото, ума и душата и как да отключите пътя си към дълголетие и пълноценно съществуване;
- Как да интегрирате движение във всяка сфера на живота си за постигане на ново ниво на осъзнаване, функционалност и щастие.

В тази книга не става въпрос само за това как да бъдем здрави или как да изглеждаме добре. „Играя“ е покана за по-дълбока степен на човечност, за ново разбиране на живота като Игра, в която всяко движение има смисъл и потенциал да ни преобрази.

„Животът е игра, която продължавам да играя с надежди и вълнение, убеден, че най-доброто предстои“, пише Дойчин в заключение. Подгответе се да превърнете живота си в по-вълнуваща, цялостна и смислена игра. Пригответе се да Играете!

Успехът ви зависи от постоянството на вашите усилия, от дисциплината, с която следвате избрания план, и от отговорността, която демонстрирате пред себе си и пред хората, които имат значение за вас.
Без вашето действие тази книга наистина няма абсолютно никакво значение.

Дойчин Кършовски – Дойч – е роден и израснал във Варна. През 1992 г. завършва Националната спортна академия, а от 2003 г. живее със семейството си в САЩ. Кариерата му зад океана започва като персонален треньор и собственик на йога и уелнес студио.

Днес фокусът на неговата компания Want2goFit е насочен предимно към хора, които се стремят не просто към отлично здраве, но и изключителен пърформанс и резултати всеки ден. Негови клиенти са хирурзи, адвокати, финансови брокери, рок певци и дори наследниците на американски президент.

Чест гост на радио и телевизионни предавания, Дойч говори с въодушевление за работата си. Според него постоянството е от най-голямо значение за здравето, хармонията и щастието ни.

Live Long Die Short - Да живеем дълго и да умираме кратко

Това мото съдържа професионалната и житейска философия на Дойч.

Да сме здрави, изпълнени с енергия, ентусиазъм и радост от живота до последния си ден е цел, която според Дойч е съвсем реална ако и посветим 15 минути всеки ден.

Тази книга е част от усилията на Дойч да сподели с повече хора утвърдени универсални методи, концепции, упражнения и биохакове, които използва лично и преподава на клиентите си по света.