facebook

Събития

red-book-cover-web_678x410_crop_478b24840a
01.12.2023 16:20
Събития

Представяне на книгата „Никой на разбира от маркетинг“ и работилница с практическа задача

Корпус 1, Аула

Организатори:
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“, департамент „Икономика“, 
Център за кариерно развитие, Студентски съвет

Модератор:
доц. д-р Кристиян Постаджиян

Водещи:
Диана Стоянова и Петя Евлогиева

В книгата „Никой не разбира от маркетинг“ Диана Стоянова представя своята перспектива за маркетинга, която се основава на откритията й, че много бизнеси срещат трудности в комуникацията си с рекламните агенции и че маркетинговият процес често бива неправилно разбран. С цел да помогне на предприемачите, студентите, режисьорите и артистите, както и на всеки, който иска успешно да представи своите продукти или услуги.

Това е красиво написано издание, изпълнено с реални примери от практиката, което предоставя насоки за съвременния маркетинг. Книгата не се занимава с излишна терминология, а по-скоро е четиво, което е полезно и вдъхновяващо за всеки, независимо от опита му в областта. Илюстрациите в книгата са дело на Петя Евлогиева, а прочитането ще е по-лесно за всички благодарение на шрифта „Adys“.

С надеждата, че това произведение ще допринесе за повишаване на качеството на услугите в бизнеса и за по-добра организация на пазара, авторът се стреми да направи бизнес средата по-ангажирана с нуждите на клиентите и аудиторията. Диана споделя вярата си, че това е възможно и цитира Уолт Дисни: „Ако можем да си го представим, значи можем да го направим“. С това, книгата обещава не само да промени подхода към маркетинга, но и да допринесе за по-щастлив бизнес и по-доволни клиенти.

Диана Стоянова е художник и режисьор по образование, а по призвание е маркетолог. В последните 12 години се занима с маркетинг консултации. Алумни на НБУ от БП „Кино и телевизия“.

Петя Евлогиева е илюстратор, аниматор и татуист с опит над 14 години. Алумни на НБУ от БП „Анимационно кино“.