facebook

Събития

dsc-0005-copy_678x410_crop_478b24840a
21.03.2019 16:20
Събития

Представяне на възможностите за участие в безплатно обучение по предприемачество, финансирано по проект на ЕС

Информационна среща за възможностите за участие в безплатно обучение по предприемачество по проект BG05M9OP001-1.023-0091-С01 „Бъди ДПВ – Деен, Предприемчив, Вдъхновен – за собствен бизнес“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси

Корпус 1, зала 407


Организатори:
департамент „Администрация и управление“

Лектор:
Филип Анастасов


Дискутант:

гл. ас. д-р Ваня Хаджиева

Участници:
студенти от департамент „Администрация и управление“

 

Обучението, в което могат да се включат желаещи, има за цел да подпомогне лица, които искат да започнат или имат интерес към собствен бизнес, за придобиването на нужни за управлението и развитието на бизнеса знания и умения и разработването на бизнес идеи в жизнеспособни планове за реализация на реална стопанска дейност. Участниците в обучението ще получат и консултации и възможности за срещи с действащи предприемачи и успешни бизнесмени/бизнес дами. Обученията и консултациите са напълно безплатни за участниците. Обучението е интензивно, в рамките на 5 дни и всички завършили ще получат сертификат.

Филип Анастасов е собственик и управител на бенефициента на проект – „Ди Пи Вю“ ЕООД. Развива собствен бизнес от 14 г. Работи в областта на проджект мениджмънта, маркетинга, бизнес развитието, както и в областта на финансирането със средства от ЕС. Завършил е магистратура по „Право на ЕС“ и е бакалавър икономист.