facebook

Събития

dsc-0450_678x410_crop_478b24840a
21.02.2019 13:00
Събития

Презентация – представяне на кариерна програма „Управители на бъдещето“

Библиотека, Семинарна зала

Организатори:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
и Kaufland България

Водещи:
Грациела Григорова – Ст. специалист подбор
Десислава Иванова – Ст. специалист подбор

Участници:
студенти на НБУ; студенти от програмите на департаменти „Администрация и управление“ и „Икономика“


Представяне на иновативната кариерна програма „Управители на бъдещето“ и обучителна част с практически съвети как да бъдем успешни в процеса по кандидатстване – от подаване на кандидатурата, през изграждане на атрактивен профил в професионалните социални мрежи до успешно преминаване на стандартни компоненти от интервюто на място – представяне, отговор на въпроси, ролева игра.

Събитието има за цел да представи кариерната програма „Управители на бъдещето“ на Kaufland България като отлична възможност за силен професионален старт за кандидати с малко опит. Допълнително, насоките за успешна кандидатура имат за цел да добавят стойност и да отличат събитието като дадат информация за подхода при по-рядко срещани интервю похвати и формати – център за оценяване, ролева игра, структурирано интервю. Бонус ще са и съветите за изграждане на атрактивен профил в професионалните социални мрежи – основен канал за комуникация на нови възможности от страна на компании и професионалисти в сферата на подбора.

Грациела Григорова и Десислава Иванова имат дългогодишен опит и образование в сферата на подбора; опит в подбора за глобални компании в различни сектори, както и редица успешно реализирани проекти, свързани с развитие на канали по подбор и утвърждаване на работодателската марка.