facebook

Събития

psi-copy_678x410_crop_478b24840a
07.05.2015 16:10
Събития

Психология на криминалното поведение - част 2

 Семинар

Корпус 2, зала 305

 

Организатор:

Клуб „Пси“

 

Водещи:

проф. Д-р. Калин Гайдаров,
Илия Антонов

 

Модератор: 

Стефани Алексова

 

Участници:

членове на Клуб „Пси“

 

Семинарът има за цел да запознае студентите с магистърската програма – „Противодействие на престъпността и тероризма“, със специализация – „Психология на криминалното поведение“. Как се кандидатства в програмата; какво е необходимо за прием; какво развитие има в България и т.н.

 

Илия Антонов има повече от 20 години опит в системата на МВР. Заемал е длъжности в НС „Жандармерия“, Специализиран отряд за борба с тероризма /СОБТ/ и Национална служба за борба с организираната престъпност /НСБОП/. От 2006 година работи като консултант лична и фирмена сигурност, авиационна сигурност и е хоноруван преподавател в НБУ. Притежава солиден международен опит в сферата на сигурността. Илия Антонов е възпитаник на Национален военен университет „Васил Левски“ Велико Търново, Военна академия „Г. С. Раковски“ София и Национална академия на ФБР Куантико, САЩ. Специализирал е в Германия и САЩ. Автор е на „Специална тактика“ (Действия при високорискови ситуации и инциденти), издание на МВР, 1999 г.

 

Калин Гайдаров е професор в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Директор на Института по психология – МВР, и.д. Директор на Института по психология – МВР, доцент в сектор на Института по психология – МВР, Началник Сектор „Психологическо обучение и специализирана подготовка“ в Института по психология – МВР, Главен асистент в сектор 03 на Института по Психология – МВР, Старши асистент в сектор 03 на Института по Психология – МВР, Асистент в сектор 03 на Института по психология – МВР, преподавател в Учебен сектор на Института по психология – МВР, редовен аспирант по юридическа психология във Философския факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски“, асистент по Военна психология във ВВИСУ – София, гимназиален учител по психология, философия, етика и естетика в 30 ОЕСПУ - София.