facebook

Събития

dsc-0005-copy_678x410_crop_478b24840a
05.04.2017 18:00
Събития

Публична дискусия „От наемен служител до свободен предприемач“

Корпус 2, 110 аудитория

Организатори:
ЦКРОР
AISEC Bulgaria


Лектор:
Стойне Василев, финансист

Модератор:
Нора Бекярова

Участници:
студенти на НБУ


Посети „От наемен служител до свободен предприемач“, за да научиш повече за особеностите както на кариерата в голяма корпорация, така и на свободната практика. Лектор на събитието е Стойне Василев - финансов и бизнес коуч, предприемач, инвеститор, собственик на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Програма:
18:15 – 18:30 - Настаняване
18:30 – 19:30ч – „От наемен служител до свободен предприемач“
19:30 – 20:00ч – Дискусия

Регистрация

Стойне Василев е финансов и бизнес коуч, предприемач, инвеститор, собственик на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Има повече от 11 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании като ЕY, KBC, BDO, Райфайзен Банк, Прокредит Банк и ВМФГ. През 2014 година напуска корпоративния свят и се отдава на неговата страст – да помага на хората да живеят по-добре и да стават по-богати, като управляват по-добре парите и бизнеса си. Има зад гърба си, като организатор и основен лектор, четири издания на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, две издания на академията СтартБизнес.bg, както и десетки презентации и участия в телевизионни предавания по теми, свързани с личните финанси и предприемачеството. Стойне е победител в първото издание на Startup Academy с идеята за финансова образователна игра за деца „Умни пари“.