Събития

bilyana-vasileva_678x410_crop_478b24840a
16.10.2019 11:20
Събития

Публична лекция „Дигитална трансформация в международна компания“

В рамките на семинар „Знания за ПР практици и журналисти“

Корпус 1, Зала 310

Организатор:
Департамент „Масови комуникации“

Лектор:
Биляна Василева

Модератор:
Доц. д-р Евелина Христова 

Участници:
Студенти, преподаватели и гости на департамент „Масови комуникации“. Входът е свободен.

Събитието е част от семинар „Знания за ПР практици и журналисти“ на департамент „Масови комуникации“ и си поставя за цел да запознае студентите с професионалисти от практиката в сферата на пъблик рилейшънс и журналистиката.

Биляна Василева е част от екипа на Bayer от 2012 година. През годините е била на различни позиции в комапнията в България като управление на бази данни за взаимоотношения с клиенти, специлист дигитален маркетинг за Фармацевтичния отдел и отдел Безрецептурни продукти, както и в Германия като мениджър на вътрешна програма за корпоративни иновации. В момента отговаря за изпълнението на дигиталните стратегии за Румъния, България и Молдова в Bayer Crop Science, разработването на дигитални решения за ключови бизнес нужди и потенциалните възможности за сътрудничество с външния свят, включително партньорства със стартиращи комапнии в IT сектора.  

 

LinkedIn: @BilyanaVasileva

 

Байер (Bayer) е международна компания, работеща в областта на здравеопазването и земеделието.  През последните 150 години компанията Байер е допринесла със своите иновации за подобряването на качеството на човешкия живот.  Байер България ЕООД е основно маркетингова и търговска организация за лекарствени продукти с и без лекарско предписание, препарати за растителна защита и семена. В допълнение Байер България ЕООД извършва и изследователска дейност по отношение на фармацевтичните си продукти.  Байер съблюдава принципите на устойчиво развитие, както и социалните и етичните си отговорности. Ние оперираме на глобално ниво и се позиционираме като активен член на обществото във всички общности, в които присъстваме. Нашата мисия е „Наука за по-добър живот!“  www.bayer.bg