facebook

Събития

lalamanov_678x410_crop_478b24840a
17.10.2018 11:20
Събития

Публична лекция „Employer Branding/Работодателски брандинг“

В рамките на семинар „Знания за ПР практици и журналисти“

Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев“

Организатор:
департамент „Масови комуникации“

Лектор:
Любомир Аламанов

Модератор:
гл. ас. д-р Евелина Христова

Участници:
студенти по ПР и журналистика, преподаватели и гости на департамент „Масови комуникации“, НБУ

PR News определи българска ПР агенция сред най-добрите работни места в ПР сферата в света за 2018 г.

Eдна от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News публикува списъка на най-добрите работни места в ПР сферата за 2018 г. SiteMedia Consultancy е не само единственият представител на Източна Европа, но и най-младата комуникационна агенция, отличена с престижното звание. Компании и организации са оценявани за креативна атмосфера, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други различни постижения в областта на развитието на работодателска марка (Employer Branding).

Към днешна дата 20% от работещите в агенцията са завършили департамент „Масови комуникации“ на НБУ.

Г-н Аламанов ще разкаже повече за изграждането на работодателска марка и за отношението към най-ценния актив на всяка организация – нейните вътрешни публики.

Любомир Аламанов е генерален директор на SiteMedia Consultancy. Работи в сферата на комуникациите повече от 20 г. За този период е ръководил проекти за Coca-Cola, Microsoft, HP, Telenor, Nestle, Beiersdorf, Siemens и много други. Участвал е в няколко политически кампании. Изнасял е лекции в НБУ и СУ, бил e и асистент по Теория на програмирането във ФМИ. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016эг. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017.

В момента Любомир Аламанов е генерален директор на SiteMedia Consultancy - агенция за класически и иновативни комуникационни услуги, както и директор на The Site – единствения event & community center в сферата на комуникациите. Любомир Аламанов е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите и неин председател за 8 последователни години. Той е един от основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитална комуникация и неин пръв председател. Член на Българското дружество за връзки с обществеността.

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е ПР агенция, специализирана не само в класически комуникационни услуги, но и в изцяло нови за българския пазар продукти като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Management, Risk Assessment и други.