facebook

Събития

miroslava_678x410_crop_478b24840a
04.05.2023 16:20
Събития

Публична лекция „Къде и как говорим с аудиторията от името на бранда“

Корпус 2, зала 110
Организатор:
департамент „Медии и комуникация“


Лектор:
Мирослава Станева, Бранд маркетинг мениджър в eMAG


Модератор:
доц. д-р Стойко ПетковУчастници:
Студенти, преподаватели и гости на департамент Медии и комуникация. Входът е свободен.


Събитието е част от семинар „Знания за ПР практици и журналисти“ на департамент „Медии комуникация“ и си поставя за цел да запознае студентите с професионалисти от практиката в сферата на пъблик рилейшънс и журналистиката.

Мирослава Станева е Бранд маркетинг мениджър в eMAG, а преди това е работила в маркетинг и комуникационните отдели на The Coca-Cola Company, сладкарници „Неделя”, Lidl и др. с над 15 години опит в корпоративния свят.

Мирослава е алумни на Нов български университет, като се е обучавала в две бакалавърски програми - „Връзки с обществеността“ и „Реклама“ и има магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“.

Описва себе си като лъчезарен, но упорит професионалист, който вярва, че комуникациите и марките трябва да дават добавена стойност. Притежава умения в стратегическото планиране с фокус върху резултатите и новите маркетинг похвати.

Мирослава е професионалист, който с удоволствие споделя знания и примери от практиката на редица конференции, както и е ментор в проекти на НПО организации като ОИБ и Mentor the Young. В продължение на над 10 години е един от помощниците в благотворителна кампания „Изплети топлина“ в подкрепа на хората без дом.