facebook

Събития

6458733-nbu-copy_678x410_crop_478b24840a
09.09.2016 18:00
Събития

Публична лекция „Методът работа по случай в помагащите професии днес“

Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев“

Организатори:
департамент „Здравеопазване и социална работа“
Център „Български институт за отношения между хората“ (БИОХ) 

Лектор:
ас. д-р Светлозар Василев

Участници:
преподаватели, студенти и кандидат-студенти

Програмите по социална работа на НБУ са известни като една от най-добрите възможности за професионално развитие в областта на помагащите професии. Те са за студентите, които се интересуват от новостите в ранното детско развитие, психоанализата, системната теория и работата с деца, възрастни и семейства.

Методът „работа по случай“ е гръбнака на психично-здравното обслужване при деца, възрастни и семейства. Лекцията ще очертае неговите принципи и статут в помагащите професии и е насочено към всеки с опит в областта, както и към тези, които обмислят професионална кариера в помагащите професии. В края на събитието ще бъде предоставена информация за бакалавърската и магистърска програма на Български институт за отношения между хората (НБУ), както и за възможността настоящи студенти да запишат безплатна Minor програма по социална работа.

Академичният екип на програмите се състои от преподаватели с дългогодишен изследователски и клиничен опит като социални работници, психиатри, индивидуални и семейни терапевти.