facebook

Събития

13083304-1088202944578342-6829101518967876585-n_678x410_crop_478b24840a
10.05.2016 18:30
Събития

Публична лекция „Пари, но не на всяка цена“

Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев“

Организатор:
Факултет за дистанционно, електронно и продължаващо обучение
BBU foundation

Лектор:
Георги Касабов - музикант и рап изпълнител NDOE

Модератори:
Инна Бояджиева, Людмил Васев / BBU foundation/

Участници:
студенти и външни участници

Нов български университет и BBU foundation стартират серия от мотивиращи лекции в рамките на новосъздадената Програма по предприемачество. Програмата представлява една иновативна система за обучение, като учебния формат в нея ще е разпределен в 3 семестъра с обща продължителност от 9 месеца. През последния семестър от нея е предвидено време, в което обучаващите се да презентират своите идеи пред реални инвеститори, които да финансират техните проекти.

Втората лекция е на тема: „ПАРИ, НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА“
... или как да следваме мечтите си!

Ще ви представим един успешен криейтив директор, който оставя високо платената си работа в една от големите рекламни агенции - Publicis Sofia, за да се отдаде на своята страст - музиката.

Жоро има многобройни награди като криейтив директор. Работил е за най-големите брандове, създал е редица успешни кампании. Но с времето осъзнава, че това да си криейтив директор те прави все по-малко криейтив и все повече директор - човек с костюм, който трябва да се среща с клиенти, да води преговори и да обсъжда бюджети. И важното решение не закъснява!

NDOE е тук, той е артист, музикант, рап изпълнител, творец... човек, който всеки ден се буди с усмивка и ще ни разкаже колко важно е ДА СЛЕДВАМЕ МЕЧТИТЕ СИ! Защото парите са важни, но не на всяка цена!

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО и всеки е добре дошъл!

*Повече за Георги Касабов и неговата работа като криейтив директор може да откриете тук.

**Участието на NDOE в проекта 10 от 10 и невероятният ривърс, който заснемат - тук.