facebook

Събития

tunio_678x410_crop_478b24840a
01.06.2016 18:30
Събития

Публична лекция „Пътят от 0 до 4 000 000 потребители“

Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев“

Организатори:
Факултет за дистанционно, електронно и продължаващо обучение
BBU foundation

Лектор:
Туньо Зафер - СЕО и съосновател на pCloud

Модератор:
Инна Бояджиева, Людмил Васев / BBU foundation/

Участници:
студенти и гости на НБУ

Туньо Зафер - СЕО и съосновател на pCloud.

И защото все пак е празник всички гости ще получат БЕЗПЛАТЕН 6 месечен Премиум акаунт, като комплимент.
Туньо ще ни разкаже за всичко, което му се е случило през тези три години, в които с екипа на pCloud извървява пътя от 0 до 4М+ потребите. Ще ни разкаже какво го е държало през всичкото това време, за щастливите моменти, за миговете, в които е искал да се откаже, за успехите и за жертвите, които е трябвало да направи, за да стигне до тук...

И ако се чудите до къде е стигнал... ще ви кажем.
pCloud е един от лидерите в Cloud Storage услугите и се конкурира с продукти като Dropbox, Google Drive и Amazon Cloud Drive.

pCloud предизвика хакери от цял свят да подложат на тест pCloud Crypto - услуга, която дава максимално ниво на защита на личната информация, качена в клауда. 2860 участника, в продължение на 6 месеца се бориха за наградата от $100 000. Брой успешни хакове на системата - 0.
Само преди няколко дни pCloud подобри скоростта на качване на файлове в клауда, като сравнителните тестове показват няколко пъти по-висока скорост сравнено с конкуренти продукти като Dropbox.
И всичко това постигнато в България само за 3 години.
Убедихме ли ви?

Нов български университет и Фондация „ББУ“ организират поредица от три БЕЗПЛАТНИ публични мотивиращи лекции, с цел да насърчат младите хора да не спират да мечтаят и преследват своите цели.
С тези три лекции, представяйки личните истории на нашите лектори ще ви покажем, че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА, че трябва винаги да СЛЕДВАМЕ МЕЧТИТЕ СИ и че когато тръгнем по ПЪТЯ НА ПРЕДПРИЕМАЧА трябва да сме подготвени за това интересно, но и трудно приключение.

Снимка: pCloud